Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Dominica

Onroerend goed te koop in Dominica
Dominica is een eilandland in het Caribisch gebied met bergen, thermale baden en tropische regenwouden.
De hoofdstad is Roseau.
Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een woning te koop in Dominica, is het interessant om te weten dat de beste vastgoedbeleggers in dit land Noord-Amerikanen zijn, hoewel er een grotere interesse is vanuit het Verenigd Koninkrijk en vanuit de Dominicanen die in het buitenland wonen.
De hoofdstad van Dominica, Roseau, blijft het voorkeursoord om onroerend goed te kopen in Dominica voor buitenlandse investeerders, met name in de gebieden Castle Comfort en Wall House.
De beste plaatsen om te zoeken naar een onroerend goed te koop in Dominica zijn:
Fortune, St. George, Dublanc, een dorp in de parochie van St. Peter's aan de westkust, Eggleston, St. George.
Het heeft geen directe internationale vluchten vanuit de Verenigde Staten, Canada of Europa, maar sommige buitenlandse investeerders worden aangetrokken door de natuurlijke schoonheid van Dominica en nu door de introductie van het programma Citizenship by Investment Program (CIP) dat
staat buitenlandse investeerders toe om het staatsburgerschap te verwerven door goedgekeurde objecten te kopen die worden gewaardeerd met een minimum van US $ 200.000. Het onroerend goed moet minstens 3 jaar worden bewaard.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB